Jouw Krachtige Kind

sessie

Spanningen in jouw gezin

Je ziet dat je kind het moeilijk heeft: hij is veel boos, schreeuwt, maakt ruzie, of trekt zich juist terug, is alleen, huilt, is onzeker, is perfectionistisch, legt de lat hoog voor zichzelf. Hij heeft moeite om op een goede manier met zijn emoties om te gaan. Je kind heeft weinig zelfvertrouwen en is gevoelig. Hij trekt zich dingen snel aan vanuit die gevoeligheid en onzekerheid.

Het doet je pijn dat je kind het moeilijk heeft. Je wilt hem graag helpen zodat je kind zich zelfverzekerder voelt, weerbaarder wordt en weer blij is. Je wilt je kind handvatten geven om om te leren gaan met zijn onzekerheden, gevoeligheid en emoties. Je wilt je kind weer blij zien.

Je voelt je onzeker en machteloos, nu je kind zich verdrietig, boos en onzeker voelt. Alsof je je kind niet kan bereiken. Je bent op zoek naar de juiste hulp, maar weet niet hoe je je kind het beste kan helpen. Je hebt al veel geprobeerd in je zoektocht, maar daar ben je nog niet verder mee gekomen. Daardoor twijfel je of je de goede stappen zet. Het maakt jou als opvoeder onzeker. Door je onzekerheid neem je geen regie over de situatie en blijf je in een vicieuze cirkel zitten. De problemen stapelen zich op in jouw gezin.

Als je kind problemen heeft, heeft dat ook invloed op je relatie en je andere gezinsleden. Jij en je partner botsen vaker of proberen juist het conflict te vermijden. De spanning loopt op, de balans is weg. Tussen je kinderen onderling vinden ook meer ruzies plaats door de aanwezige spanning.
Je voelt je onzeker. Je bent op zoek naar handvatten. Je wilt graag weer zekerheid en blijdschap voelen in jouw gezin.
Dat is de reden dat ik je uitnodig direct een afspraak Jouw Krachtige Kind in mijn agenda te boeken.

Jouw Krachtige Kind

Wanneer jij niet langer twijfelt en je zeker voelt over hoe de problemen van je kind kunnen worden opgelost, zet jij de eerste stap om zekerheid en blijdschap in jouw gezin te realiseren.
Ik geef jou als ouder onder andere handvatten om te leren loslaten, hoe je vertrouwen kunt houden, hoe je met je kind in gesprek gaat en hoe je zekerheid in jezelf kunt vinden.
Hierdoor leert je kind zich weer krachtig voelen en wordt er zekerheid en blijdschap in jouw gezin gerealiseerd.

Wat het jou brengt

Het levert je op dat:

  • je je zekerder voelt over de stappen die je gaat nemen.
  • je inzicht krijgt in hoe je met je kind in gesprek gaat.
  • je vertrouwen houdt en daardoor meer rust, balans en harmonie ervaart.
  • je blijdschap ervaart.
  • je je meer verbonden voelt met je kind(eren) en partner.

Voor je kind doe je alles. Je wilt hem ontzettend graag gelukkig zien. Het is je alles waard dat jouw kind zeker en blij is waardoor hij zich krachtig voelt.

Kosten

Ik nodig je uit voor de sessie Jouw Krachtige Kind. Normaal gesproken kost dit € 80,-, maar ik bied je deze sessie kosteloos aan zodat je kennismaakt met mijn manier van coachen en ontdekt of dit bij jullie gezin aansluit. De sessie duurt 1 uur en vindt plaats in Praktijk Kindercoach Simone in Geldermalsen.

Afspraak

Wil je je kind en jouw gezin werkelijk op weg helpen en verder brengen? Twijfel niet langer en voel je zeker over de stappen die gaat zetten. Hulp zoeken voor je kind begint bij jou!

Plan meteen een afspraak in mijn agenda. Wacht niet langer, want mijn agenda zit snel vol. Het zou zonde zijn als je daardoor langer op mijn ondersteuning moet wachten.
Wil jij een zekere, blije ouder worden om je onzekere kind verder te helpen? Doe het meteen door op de volgende link te klikken: Reserveren Jouw Krachtige Kind sessie

Als je dit gelijk doet, gaan we zo snel mogelijk aan de slag om te zorgen dat de problemen direct en oplossingsgericht kunnen worden aangepakt.

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK

Jouw Krachtige Kind

7 verrassende tips om van twijfel naar blijdschap te gaan