In verbinding met jou

door | 0 Reacties

VRAAG AAN JOU

 

Ik ben bezig met het ontwikkelen van een online training om jouw kind en gezin te ondersteunen.

Ik wil jou ondersteunen bij het oplossen van de problemen waar jij tegenaan loopt met betrekking tot jouw kind. Wanneer jij stappen zet om jouw problemen op te lossen kunnen jouw verlangens in vervulling gaan.

 

Vertel me wat jouw grootste probleem is. Waar maak jij je het meeste zorgen over met betrekking tot jouw kind? Waar heb jij behoefte aan? Wat zijn jouw verlangens? Wat zou je graag anders willen? Hoe kan ik jou hierbij ondersteunen?

 

Juist nu veel gezinnen met elkaar thuis zijn, kan soms pijnlijk duidelijk worden waar het probleem zit. Het kan heel confronterend zijn. Daarom is juist nu het moment om in actie te komen en te zoeken naar een oplossing voor jullie probleem. Wanneer je het nu niet aanpakt, zullen de problemen alleen maar groter worden. Maak juist nu de keuze om voor jouw gelukkige gezin te kiezen. Doe het nu, zodat je al direct de eerste stappen kunt zetten om jullie probleem aan te pakken. Je ontvangt van mij handvatten om oplossingsgericht aan de slag te gaan.

 

Wanneer jij jouw input geeft, kan ik mijn online training zo ontwikkelen dat je echt stappen kan gaan zetten om jouw probleem op te lossen en toewerken naar het in vervulling laten gaan van jouw wensen. Ik wil je graag veel waarde geven, dus laat me weten waar ik jou mee kan helpen!

 

Laat me weten wat jouw probleem is en wat jouw wensen en verlangens zijn met betrekking tot jouw kind en gezin. Dit kan door mij te mailen op simone@jouwkrachtigekind.nl of je kunt een gratis Kort Maar Krachtig sessie inplannen via deze link: https://calendly.com/simone-38-kindercoachsimone/kort-maar-krachtig-sessie . Ik geef je dan direct tips zodat jij vast de eerste stappen kan zetten bij het oplossen van jouw probleem. Schroom niet, je bent niet de enige. Door de hele situatie nu wordt sneller duidelijk waar de zere plek ligt. Zie het als een kans om direct in actie te komen en samen te zoeken naar oplossingen.

 

Plan gelijk een afspraak in of mail me!

 

Ik ondersteun je graag in deze moeilijke tijd. Samen staan we sterk.

Ik wens je (daad)kracht, wijsheid en liefde.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.