Aanmelding webinar

Wat super dat jij je hebt aangemeld voor het Webinar Schatgraven. Je ontvangt in je mail alle gegevens die nodig zijn om deel te nemen.

Voorbereiding

Bekijk het webinar op een desktop of laptop. Daar geeft de software die ik gebruik voor dit webinar de beste kwaliteit. Hou pen en papier bij de hand en zorg dat je ongestoord een uur kunt deelnemen. Ik ga inzichten en lessen met je delen die je nog niet eerder gehoord hebt. Het zou zonde zijn als je stukken mist.

Om het maximale uit het webinar te halen, raad ik je aan de vragenlijst die ik heb voor je heb opgesteld hieronder in te vullen. Hierdoor weet ik waar jouw uitdagingen en ambities liggen en kan ik je tijdens het webinar ook werkelijk die lessen mee geven die jij nodig hebt.

Ik kijk er naar uit je te zien tijdens het webinar en je inzichten te geven op jouw pad.

Hartelijke groet,
Simone

Stap 1 van 5