over mij

Waar ik jou mee help

Je bent ouder van een kind dat het moeilijk heeft. Het gedrag dat je kind laat zien, is boosheid, schreeuwen, ruzie maken of juist zich terugtrekken, huilen, alleen zijn en de lat voor zichzelf hoog leggen. Je kind vindt het moeilijk om met zijn emoties om te gaan. Hij is onzeker en gevoelig.

Het maakt je verdrietig om je kind zo te zien. Je wenst je kind dat hij zich zelfverzekerd voelt en vrolijk door het leven kan gaan. En je wilt je kind krachtige tips geven zodat hij kan omgaan met zijn onzekerheid, gevoelig zijn en alle emoties die hij ervaart zodat hij blij en gelukkig is.

Je voelt je onzeker en machteloos, omdat je niet weet hoe je je kind het beste kan helpen. Ik kan je daarbij helpen. Mijn ondersteuning brengt jou dat je:

  • je zekerder voelt over de stappen die je gaat nemen.
  • inzicht krijgt in hoe je met je kind in gesprek gaat.
  • vertrouwen houdt en daardoor meer rust, balans en harmonie ervaart.
  • blijdschap ervaart.
  • je meer verbonden voelt met je kind(eren) en partner

Waarom ik jou wil ondersteunen

Mijn naam is Simone Evers. Mijn wens is dat alle kinderen blij zijn met zichzelf en zich zelfverzekerd en krachtig voelen. En dat zij zich gesteund voelen door hun ouders die hen volledig accepteren en zeker voelen over de te nemen stappen om hun kind verder te helpen.

Ik gun jou dat je kind zich krachtig voelt en dat je verlangen naar zekerheid en blijdschap in jouw gezin vervuld wordt. Dat alle twijfel weg is en jij je zeker voelt over de stappen die jij kan nemen om je kind te helpen. Dat je op je gevoel durft te vertrouwen. Dat je kind vol zelfvertrouwen is en dat hij op een positieve manier kan omgaan met zijn emoties en gevoeligheid.

Ik zie ouders te vaak worstelen met hoe zij hun kind het beste kunnen helpen. Zij voelen zich onzeker hierover. De oplossing ligt meestal dichterbij dan je denkt. Ik ondersteun jou zodat je je krachtig en vol vertrouwen voelt om je kind weer op weg te helpen om op eigen kracht verder te kunnen. Wanneer jij je zeker voelt over de stappen die je gaat nemen met je kind, voelt je kind zich gezien en gehoord wat zijn zelfvertrouwen ten goede komt.

Waarom ik de juiste persoon ben om jouw gezin te ondersteunen

De afgelopen 25 jaar heb ik veel ervaring opgedaan als muziektherapeut, pedagoog en kindercoach. Ik heb met verschillende groepen kinderen gewerkt en ik heb ontdekt dat er een gemene deler is: kinderen bloeien op als ze kunnen zijn wie ze zijn, dan voelen ze zich gezien en gehoord. Hoe mooi is het om kinderen te mogen begeleiden in hun groei zodat ze lekker in hun vel zitten en mogen zijn wie ze zijn, vol zelfvertrouwen!

Naast mijn werk als professional weet ik ook uit eigen ervaring hoe de twijfel kan toeslaan in je gezin als het met je kind niet lekker gaat. Ik wist niet wat er met mijn zoon aan de hand was en kwam in het medische circuit terecht. Een opmerking door de kinderarts maakte me aan het twijfelen, terwijl ik diep van binnen wist dat hij geen gelijk had. Ik durfde op mijn gevoel te vertrouwen.

Uiteindelijk was de hooggevoeligheid van mijn zoon de oorzaak van zijn (fysieke) problemen. Toen ik me bewust werd van wat er bij hem speelde, kon ik me er in verdiepen en kijken wat hij nodig had. Uiteindelijk hebben mijn partner en ik hulp voor hem gezocht. Zo kreeg mijn zoon inzichten van een objectieve deskundige en kreeg ik die inzichten mee. En hij voelde zich gezien, gehoord en begrepen. Dat alleen al was goed voor zijn zelfvertrouwen. Daarnaast kreeg hij handvatten mee hoe hij er mee om kon gaan. Zo konden wij de zekerheid en blijdschap in ons gezin, met nog twee kinderen, weer terug brengen.

Ik ben me verder blijven ontwikkelen en heb daarna nog de volgende trainingen en opleiding gevolgd: tweedaagse training Mindset van Platform Mindset, vierdaagse opleiding Gevoelig (mee)bewegen en de tweedaagse licentietraining Schatgravers.

Wat ik jou wil brengen

Ik wil kinderen ondersteunen om zich zelfverzekerd en krachtig te voelen. Dat ze helemaal zichzelf kunnen zijn en zich blij kunnen voelen. Daarbij wil ik ook ouders helpen om zekerheid in zichzelf te vinden bij hun zoektocht naar de juiste hulp. De verandering die nodig is voor je kind begint bij jou als ouder. Wanneer jij inzicht hebt in jouw onzekerheid kun jij met dat inzicht aan de slag om te veranderen en te groeien. Jouw kind heeft jou nodig als liefdevolle ouder met zelfvertrouwen zodat hij zich zelf kan ontwikkelen tot een krachtig kind. Dat jij je als ouder zeker voelt over jouw deskundigheid als opvoeder. Dat is de eerste stap in het helpen van jouw kind. Vertrouw op je gevoel!

Zet zelf de eerste stap!

Zet nu de eerste stap om zekerheid en blijdschap in jouw gezin te realiseren! Start met het lezen van mijn e-book Jouw Krachtige Kind, mijn cadeau voor jou!
Hierin geef ik je 7 verrassende tips om te vertrouwen op jezelf als ouder om zo zekerheid en blijdschap in jouw gezin te realiseren.

Download direct mijn e-book. Vul hier je naam en emailadres in. Je ontvangt gratis mijn e-book in je mail. Doe het vandaag nog en start direct met het toepassen van mijn tips. Je zult merken dat je zelf zekerheid en blijdschap kan realiseren in jouw gezin!
Ga aan de slag om verandering te realiseren in jouw gezin! Hulp zoeken voor je kind begint bij jou!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK

Jouw Krachtige Kind

7 verrassende tips om van twijfel naar blijdschap te gaan