over mij

Waar ik jou mee help

Je kind heeft negatieve gedachten over zichzelf: het heeft weinig eigenwaarde en is niet tevreden met zichzelf. Het heeft weinig zelfvertrouwen. Het gedrag dat je kind laat zien, is somber en neerslachtig. Jouw kind lijkt depressieve gevoelens en gedachten te hebben. Je bent ouder van een kind dat het niet meer ziet zitten.

Je voelt je angstig, omdat je bang bent je kind te verliezen. Jij wenst je kind dat het een positief beeld heeft over zichzelf, dat het blij is met zichzelf en dat het zelfverzekerd door het leven kan gaan. Je wilt dat je kind in zijn kracht staat zodat het kan omgaan met onzekerheid, gevoelig zijn en de negatieve gevoelens en gedachten die het ervaart zodat het blij en gelukkig is.

Je voelt je machteloos en verdrietig, omdat je niet weet hoe je je kind het beste kan helpen. Ik kan je daarbij helpen. Mijn ondersteuning brengt jouw kind:

  • inzicht in het gedrag.
  • het leren ombuigen van negatieve naar positieve gedachten.
  • het leren invloed hebben op zichzelf.
  • het ontwikkelen van zelfvertrouwen.
  • dat het zich krachtig voelt.

In het contact met jou als ouder geef ik je handvatten mee om grip op de situatie te krijgen, leer ik je vertrouwen te hebben waardoor je meer rust, balans en harmonie ervaart en zul je meer verbondenheid met je kind ervaren.

Waarom ik jou wil ondersteunen

Mijn naam is Simone Evers. Het is mijn missie dat alle kinderen blij zijn met zichzelf en zich zelfverzekerd en krachtig voelen. Dat zij een realistisch zelfbeeld hebben en met zelfvertrouwen in het leven staan. Dat zij hun eigen talenten zien en waarderen die hen uniek en waardevol maken. En dat zij zich gezien, gehoord en begrepen voelen door hun ouders die hen volledig accepteren.

Ik geloof dat krachtige, zelfverzekerde kinderen krachtige, zelfverzekerde volwassenen zijn. Door tijd en aandacht in je kind te investeren leer je je kind dat het blij met zichzelf is en krachtig en vol zelfvertrouwen in het leven staan. Wanneer jouw kind met jou verbonden is helemaal vanuit wie het is, heeft het daar de rest van zijn leven profijt van in relaties met anderen. En kan je kind zijn wie het is en daarmee in zijn kracht staan.

Ik gun jou dat je kind zich krachtig voelt en blij is met zichzelf. Dat je kind ervaart dat het invloed heeft op zichzelf waardoor het zich niet langer machteloos hoeft te voelen. Dat je kind een positief zelfbeeld heeft en zijn eigen talenten waardeert waardoor het vol zelfvertrouwen is en in zijn kracht staat.

Ouders willen hun kind graag helpen, maar weten niet altijd hoe ze dat het beste kunnen doen. Ook zijn ouders niet objectief en spelen eigen gevoelens en behoeftes vaak een rol. Als toegewijde coach ben ik objectief en kan ik me volledig richten op de gevoelens en behoeftes van je kind. 

Waarom ik de juiste persoon ben om jouw gezin te ondersteunen

De afgelopen 25 jaar heb ik veel ervaring opgedaan als muziektherapeut, pedagoog en kindercoach. Ik heb met verschillende groepen kinderen gewerkt en ik heb ontdekt dat er een gemene deler is: kinderen bloeien op als ze kunnen zijn wie ze zijn, dan voelen ze zich gezien en gehoord. Hoe mooi is het om kinderen te mogen begeleiden in hun groei zodat ze lekker in hun vel zitten en mogen zijn wie ze zijn, vol zelfvertrouwen!

Ik maak verbinding met jouw kind op een speelse, creatieve manier. Ik gebruik hiervoor onder andere de kracht van muziek. Muziek is communicatie en heeft zoveel te bieden. Samen met jouw kind schrijf ik een uniek lied. Dit lied is op maat geschreven voor jouw kind en ondersteunt jouw kind bij het krachtig en vol zelfvertrouwen zijn. 

Naast mijn werk als professional weet ik ook uit eigen ervaring hoe de angst en machteloosheid kan toeslaan als er in jouw gezin iemand is die het niet meer ziet zitten. Mijn man zat in een donkere tunnel waar hij niet meer uit kon komen. De levenslessen die ik leerde tijdens zijn leven en na zijn dood wil ik jouw kind en gezin meegeven. Eén van de levenslessen die ik leerde, is dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen geluk. Dus kies voor het geluk van je kind en je eigen geluk. Begin met goed voor jezelf te zorgen en hulp te vragen als dat nodig is. En uiteindelijk draait het leven om de acceptatie en liefde voor jezelf: het leven is waardevol als je jezelf waardevol vindt. Zodra jouw kind blij is met zichzelf en zijn eigen waarde ziet, kan hij krachtig en met zelfvertrouwen in het leven staan.

Na mijn opleidingen ben ik me verder blijven ontwikkelen en heb ik de volgende trainingen en opleiding gevolgd: tweedaagse training Mindset van Platform Mindset, vierdaagse opleiding Gevoelig (mee)bewegen en de tweedaagse licentietraining Schatgravers.

Wat ik jou wil brengen

Ik wil kinderen ondersteunen om zich zelfverzekerd en krachtig te voelen. Dat ze helemaal zichzelf kunnen zijn en blij zijn met zichzelf. De verandering die nodig is voor je kind begint bij jou als ouder. Wanneer jij inzicht hebt in hoe jij invloed kunt hebben op jezelf kun jij daarmee aan de slag om te veranderen en te groeien. Jouw kind heeft jou nodig als liefdevolle ouder met zelfvertrouwen zodat het zichzelf kan ontwikkelen tot een krachtig kind. Dat jij je als ouder zeker voelt over jouw deskundigheid als opvoeder. Dat is de eerste stap in het helpen van jouw kind. Vertrouw op je gevoel!

Zet zelf de eerste stap!

Zet nu de eerste stap om balans en blijdschap in jouw gezin te realiseren! Start met het lezen van mijn e-book Jouw Krachtige Kind, mijn cadeau voor jou!
Hierin geef ik je 7 verrassende tips om te vertrouwen op jezelf als ouder om zo balans en blijdschap in jouw gezin te realiseren.

Download direct mijn e-book. Vul hier je naam en e-mailadres in. Je ontvangt gratis mijn e-book in je mail. Doe het vandaag nog en start direct met het toepassen van mijn tips. Je zult merken dat je zelf balans en blijdschap kan realiseren in jouw gezin!
Ga aan de slag om verandering te realiseren in jouw gezin! Hulp zoeken voor je kind begint bij jou!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK

Jouw Krachtige Kind

7 verrassende tips om van twijfel naar blijdschap te gaan