WORKSHOP ONTDEK JE KWEZEL

 Denkt jouw tiener negatief?

Je tiener heeft negatieve gedachten. Ook over zichzelf. Dit zorgt voor een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen. En deze gedachten hebben invloed op hoe je tiener zich voelt: het voelt zich somber en alleen. 

Je gunt je tiener dat het weer in verbinding is met zichzelf en anderen. En dat het krachtig en vol vertrouwen is. Dat je tiener zelf ervaart dat het invloed heeft op zijn eigen gedachten en daarmee dus op zichzelf. Hoe kun je dit voor elkaar krijgen?

Ontdek Je Kwezel

Geef je tiener op voor de workshop Ontdek Je Kwezel. Tijdens deze workshop leert jouw tiener de Kwezel te herkennen bij zichzelf. Ook leert het wat deze Kwezel je vertelt en vooral welke gedachten wel helpend zijn. Je tiener ontwikkelt zelfkennis en krijgt handvatten om negatieve gedachten om te buigen naar positieve gedachten. Daarnaast krijgt je tiener handvatten zodat hij meer invloed ervaart op zichzelf. 

Dit zal een inspirerende en avontuurlijke reis worden in een groepje van maximaal 6 tieners. Op deze reis zullen we de uitdagingen die we door de Kwezel ervaren, ontrafelen. Je tiener zal ervaren dat het niet de enige is die met negatieve gedachten rondloopt. Juist door die herkenning en de steun aan elkaar maakt dat je tiener zich minder alleen zal voelen.

Laat je tiener moedig zijn eigen pad gaan, ondanks de tegenwerking van de Kwezel zodat je tiener kan groeien en meer vertrouwen krijgt. Je tiener zal ontdekken dat alles mogelijk is als je in jezelf gelooft.

Cadeau

Bij de workshop krijgt je tiener een prachtig boek als cadeau. Het boek zorgt voor nog meer inzichten voor het leren omgaan met jouw Kwezel. Een inspirerend avontuur om over te lezen en om zelf toe te passen. Je tiener zal ervaren dat iedereen een Kwezel heeft en dat zorgt voor herkenning en verbinding. Wanneer de Kwezel toch weer onverwacht van zich laat horen, lees het boek dan vooral nog een keer, ook als volwassene. Je kunt er ondanks de uitdagingen voor kiezen om jezelf liefde, vriendschap en steun te geven, wat de Kwezel ook zegt. Ook aan elkaar. En dat is goud waard.

Praktische zaken

Wie: kinderen van 10 t/m 16 jaar (maximaal 6 kinderen)

Data: 24 juni 2024

Tijdstip: 15:00 – 16:30 uur

Locatie: Praktijk Kindercoach Simone (Elzenbos 19 in Geldermalsen)

Kosten

De workshop Ontdek Je Kwezel is een eenmalige bijeenkomst van 1,5 uur. De investering hiervoor bedraagt €47,-(ex BTW).

Meld je kind direct aan

Reserveer een plek door hier te klikken.

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK

Jouw Krachtige Kind

7 verrassende tips om van twijfel naar blijdschap te gaan