Gevoelens zijn er om gevoeld te worden

door | 0 Reacties

Handelen vanuit positieve intenties

Deze week schreef ik over hoe jouw tiener zich weer beter kan voelen. De belangrijkste tip hierin gaat over goed voor jezelf zorgen. Een manier om goed voor jezelf te zorgen is het uitspreken van intenties. Een intentie gaat vooraf aan gedrag; je neemt je voor een handeling te verrichten. Hiermee kun je als het ware je gedrag sturen in de richting van je positief geformuleerde intentie. Een heel waardevolle manier om te zorgen dat jouw tiener zich weer beter kan voelen. Een andere manier is: gevoelens zijn er om gevoeld te worden.

 

In het moment Zijn vanuit acceptatie

Ook het stilstaan bij al je gevoelens is een manier om je uiteindelijk weer beter te voelen. Het heeft namelijk geen zin je gevoelens weg te stoppen, al hoop je soms dat dat werkt. Maar vaak blijven deze gevoelens terugkomen tot je er daadwerkelijk mee aan de slag gaat en ze kunt accepteren. En misschien denk je wel: “Alles wat je aandacht geeft groeit, dus als ik stil sta bij mijn minder fijne gevoelens wordt het misschien wel erger.” Maar probeer er eens anders naar te kijken, misschien zit er wel een inzicht in verborgen die je een handvat geeft om het anders aan te pakken. “Want als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.”

Durf jij te vertragen en stil te staan bij al je gevoelens en ze er te laten zijn vanuit acceptatie? Gevoelens zijn er om gevoeld te worden.

 

GevoelsVerkenner

Gevoelens zijn er om gevoeld te worden, om doorvoeld te worden. Vlucht er niet voor weg, want ze komen dubbel en dwars terug. Kun jij Zijn met al jouw gevoelens, de fijne en de minder fijne? Met behulp van de methodiek GevoelsVerkenner kun je op beeldende wijze kijken naar wat er nu speelt in jouw leven. Wat heb jij nodig om de minder fijne gevoelens te kunnen aankijken en te doorvoelen? Kom erachter door met mij te werken met deze prachtige methodiek. Door de vele visuele aspecten van deze methodiek zie je het voor je en leer je te accepteren dat het er allemaal mag zijn. En ook hoe je stappen kunt zetten op jouw reis om je weer krachtig te voelen. Wat heb jij nodig om al je gevoelens er te kunnen laten zijn? Wat heb jij nodig om weer in je kracht te komen? Gevoelens zijn er om gevoeld te worden.

 

Kracht en kwetsbaarheid gaan samen

Laat je gevoel spreken! Houd je het nog lang vol om op deze manier door te gaan of is het tijd voor samen; niet meer alleen je hoofd boven water houden, maar samen op zoek gaan naar houvast. Welke talenten heb je al en kun je inzetten bij het probleem wat je nu ervaart? Hoe fijn is het hulp te accepteren en er niet meer alleen voor te staan. Dat een ander jou helpt om weer in je kracht te staan. Kracht en kwetsbaarheid gaan samen.

 

Eénmalig aanbod voor snelle beslissers

Gun jij jouw kind dat het zich weer beter voelt? Door stil te staan bij wat je voelt, alle gevoelens die er mogen zijn, ervaart jouw kind kracht en acceptatie. Je kind leert met compassie te kijken zodat het blijer en zelfverzekerder naar zichzelf kan kijken.

Als je komende week een Krachtsessie boekt, gaan we snel van start. Tot Kerst is het nog 6 weken. Zes weken waarin ik met jouw kind met de methodiek GevoelsVerkenner aan de slag ga. Jouw kind krijgt inzichten en leert omgaan met al zijn gevoelens zodat hij weer zelfverzekerd is en positief over zichzelf denkt.

Het aanbod is tot en met maandag 14 november geldig. De éénmalige investering voor deze 6 weken coaching zijn €495,- excl. btw. Ik heb een beperkt aantal plekken, dus als je echt wil, laat deze kans dan niet voorbij gaan. Bel indien nodig voor een passend tijdstip voor de Krachtsessie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *