Waarom zit die kwezel op mijn schouder?

door | 0 Reacties

Waarom zit die kwezel op mijn schouder ?

Iedereen herkent het wel, een stemmetje in je hoofd dat overal iets van vindt… en je onzeker maakt. In het boek ‘Een kwezel aan boord’ van Greetje Welten, een avontuurlijk, filosofisch en sprookjesachtig verhaal voor kinderen én volwassenen, staat de kwezel op speelse wijze symbool voor die innerlijke criticus. Kindercoach Simone Evers geeft speciale Kwezelworkshops om je kwezel te herkennen en ermee te leren omgaan.  

 

‘Als kindercoach probeer ik op een speelse en creatieve manier inzicht te krijgen in de problematiek en de hulpvraag. Dat inzicht krijg ik door met de kinderen spelletjes te doen, te tekenen of muziek te maken. Het boek van Greetje Welten is een geweldig hulpmiddel om te leren hoe je van zelfkritiek naar zelfcompassie kunt bewegen en je leven een bewustere richting te geven. Het boek is in mijn praktijk te koop.’

 

Wanneer een kindercoach?

Als je kind duidelijk worstelt met zichzelf en zijn omgeving, enorm opstandig is of zich juist stilletjes in zichzelf terugtrekt en er niet over wil praten, is het tijd om een kindercoach in te schakelen. In de leeftijd van 10 tot 18 jaar zijn kinderen vaak kwetsbaar en onzeker. Niet alleen fysiek verandert er veel in die periode, maar ze worden ook bewuster van en kritischer op zichzelf, bang om ‘er niet bij te horen’. Een kindercoach leert hen in zichzelf te geloven en te vertrouwen op hun eigen kracht. Bovendien helpt het hen om hun talenten te ontdekken en zo weerbaarder te worden!

 

Meer weten? Bel of mail kindercoaach Simone Evers!

 

Kindercoach Simone

Elzenbos 19, 4191 MR Geldermalsen

T: 06 208 51 696

E: simone@jouwkrachtigekind.nl

I: www.jouwkrachtigekind.nl/workshop-ontdek-je-kwezel

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *