Welke richting wil jij op?

door | 0 Reacties

Wat is jouw werkelijkheid?

De vakantie is definitief voorbij. Je staat weer vol in het leven van naar school gaan of werken. Daarnaast heb je nog je hobby’s, je sport en je sociale leven. Oftewel, je agenda is weer vol gestroomd. Je kunt overgaan op de automatische piloot: je hebt vaker met dit bijltje gehakt, dus dat gaat je nu vast weer lukken. Maar je kunt ook eens bij jezelf inchecken: wat voel ik hierbij, word ik hier nog steeds blij van of is het tijd voor verandering, maar je weet nog niet hoe? Welke richting wil jij op?

Β 

Welke richting wil jij op?

Weet jij wat je wil? Welke koers jij wilt varen? Of voelt het nog een beetje onbestemd en ga je daarom op de automatische piloot?Β 

Sta stil bij wat je echt wil en waar je blij van wordt. Leef niet vanuit je hoofd, blijf niet alles beredeneren en bagatelliseren, maar sta stil bij wat het werklijk met je doet. Van denken naar voelen. Durf jij nog te dromen? Welke wensen heb jij? Welke richting wil jij op?

 

Herkenning?

Herken jij je in bovenstaande? En wil je graag meer richting aan je leven geven?

Dan heb ik een mooi aanbod voor jou!

Het is namelijk feest!! Mijn praktijk Jouw Krachtige Kind bestaat 6 jaar!! πŸŽ‰πŸŽ‰

Om dit te vieren, geef ik de hele maand september flinke korting op de Workshop Geef Jouw Leven Meer Richting. Deze workshop is voor jongeren vanaf 14 jaar Γ©n voor volwassenen.

Ik geef de workshop maar 3 keer en is een één-op-één workshop.

Is het tijd voor jou om je leven meer richting te geven? Laat deze kans niet liggen en vier met mij mee door van dit waardevolle aanbod te genieten: Geef Jouw Leven Meer Richting .

 

Dit is wat anderen zeggen over de workshop
  • Waardoor ben je deze workshop gaan volgen? β€œIk denk dat ik het leven goed op de rit heb, er moet nog wel wat gebeuren en ik hoopte dat deze workshop mij een duw in de rug zou geven, waar te beginnen.”
  • Wat heeft deze workshop je opgeleverd? β€œHeel veel inzichten, een goede houvast voor de toekomst, maar ook hoe ik te werk ga en hoe ik keuzes maak, hoe ik handel met moeilijke keuzes.” β€œIk vond het heel erg leuk en heel leerzaam om te doen.”
  • Welke voordelen kun je van de workshop noemen? β€œHet geeft je handvatten om een nieuwe stap in de toekomst te maken.” β€œHet is vernieuwend en geeft je een nieuwe kijk.

 

Dit is wat anderen zeggen over mij

β€œSimone is echt een super lieve vrouw die zonder druk jou de keuze laat maken. Ze kan iets sturing geven als ze merkt dat je het even niet weet, maar de zachtheid en om jou op jouw goede spoor te krijgen is echt top. Ze weet waar ze over praat.”

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *