aanbevelingen

Waardoor ben je deze workshop gaan volgen?

“Ik denk dat ik het leven goed op de rit heb, er moet nog wel wat gebeuren en ik hoopte dat deze workshop mij een duw in de rug zou geven, waar te beginnen.”

Wat heeft deze workshop je opgeleverd?

“Heel veel inzichten, een goede houvast voor de toekomst, maar ook hoe ik te werk ga en hoe ik keuzes maak, hoe ik handel met moeilijke keuzes.”

“Ik vond het heel erg leuk en heel leerzaam om te doen.”

Welke voordelen kun je van de workshop noemen?

“Het geeft je handvatten om een nieuwe stap in de toekomst te maken.”

“Het is vernieuwend en geeft je een nieuwe kijk.”

Zou je nog iets anders willen toevoegen?

“Simone is echt een super lieve vrouw die zonder druk jou de keuze laat maken. Ze kan iets sturing geven als ze merkt dat je het even niet weet, maar de zachtheid en om jou op het goede spoor te krijgen, is echt top. Ze weet waar ze over praat.”

Over de workshop Geef Jouw Leven Meer Richting

Waardoor heb je besloten om deze MatriXsessie te volgen?

Ik vind dat ik het verdien om mij beter te voelen. En ik ben mij ervan bewust (door alle therapiegeschiedenis) dat ik dit zelf in de hand heb. Daarnaast voelde ik ook heel sterk aan mijzelf dat het juiste moment daar was om dit aan te grijpen.

Wat heeft deze MatriXsessie je opgeleverd?

De sessie heeft mij gevoel van regie, bescherming en perspectief gegeven. Vooral het gevoel van regie. Regie op mijn nare gevoel, regie op mijn gedachtes.

Welke voordelen kun je van de MatriXsessie noemen?

Ik heb in het verleden EMDR gevolgd en dan ging ik naar huis met een vol moe hoofd en veel ellende dat eruit was gekomen. Nu was het zo dat (door het fijne fantasieplaatje in mijn hoofd) ik naar huis ging met perspectief en positieve gevoelens en gedachtes. Ook positief vond ik dat ik zelf mocht kiezen of ik mijn ogen wilde sluiten en hoe ik ging zitten. Hierdoor heb ik invloed op de randvoorwaarden om te sessie te ontvangen. Tot slot gingen we echt tot de kern doordat Simone opnieuw het rijtje doorliep van alle zintuigen en telkens checkte of er nog iets aanwezig was van belemmering.

Zou je nog iets anders willen toevoegen?

Lieve Simone, wat ben jij een fijne vrouw om deze sessie van te krijgen. De rust, het liefdevolle en toereiken wat je uitstraalt, maakt dat ik mij helemaal op mijn gemak voelde. Ik vond het lief dat ik “het licht” van je mee naar huis kreeg. Ook de kaarten op het einde met positieve gedachten over mijzelf was heel fijn en helpend. Je maakt het daarmee echt iets van jezelf. Dat is fijn.

 

Over het volgen van een MatriXsessie

Lieve Simone,
Wij willen je heel erg bedanken voor het coachen van onze zoon.

Onze belangrijkste hulpvraag was om onze zoon te helpen leren omgaan met zijn emoties. Hij was vooral heel vaak erg boos.

Je hebt ons beter inzicht gegeven in zijn gedrag en hem zelf doen beseffen dat je boos mag zijn maar zelf bepaalt hoe je hier vervolgens mee om gaat. Daar waar andere ‘hulp’ als de psycholoog bleven hangen op dat punt waar het juist om ging; emoties! Slaagde jij erin om net even op een andere manier een ingang bij hem te vinden om hier toch mee aan de slag te kunnen en verder te komen! En dat in een relatief korte tijd.

Hij kwam altijd vrolijk en trots terug op wat hij gedaan en/of gemaakt had. Ook de schriftelijke terugkoppeling die wij na de afspraken van je hebben ontvangen waren heel prettig en gaf ons inzicht in het gedrag en de ontwikkelingen van onze zoon.

Hij geeft nu zelf beter aan hoe hij zich voelt (zowel bij positieve als negatieve emoties) en wat hij ‘emotioneel soms nodig heeft’.

Daar waar het vroeger vaak eindigde in boze buien, lees ‘ontploffingen’ herkent hij het nu eerder en kan het sneller omzetten als hij nog last heeft van boosheid of als hij ergens in blijft hangen. Nog belangrijker hij weet nu dat hij een keus heeft hoe hij er mee om gaat en dat die keus bepaalt hoe het verder verloopt.

Nogmaals bedankt!

Groeten van zeer tevreden en dankbare ouders van een negenjarige jongen

“Beste Simone,
Graag wil ik je bedanken voor je bijzonder persoonlijke en professionele begeleiding van onze zoon van 7 jaar oud. Door je geduld en je afwisselende methodieken kreeg jij vat op hem en wist je door te dringen waar wij het even niet meer wisten. Hij vertrouwde jou en je had echt goed contact met hem. Hij ging echt graag naar jou toe.

Je wist hem te motiveren en te helpen inzicht te krijgen in zijn gedrag en dat is op zijn minst erg knap te noemen…Onze zoon en wij hebben er baat bij gehad om inzicht te krijgen in ons gedrag en dat van hem. We willen je enorm bedanken voor alle tijd en geduld en adviezen die we van jou hebben mogen ontvangen. Tevens helpen de attributen die jij hem gaf om hem houvast te geven nog steeds…”

Groet en dank van een vader en moeder van een 7-jarige jongen

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK

Jouw Krachtige Kind

7 verrassende tips om van twijfel naar blijdschap te gaan