aanbevelingen

Lieve Simone,
Wij willen je heel erg bedanken voor het coachen van onze zoon.

Onze belangrijkste hulpvraag was om onze zoon te helpen leren omgaan met zijn emoties. Hij was vooral heel vaak erg boos.

Je hebt ons beter inzicht gegeven in zijn gedrag en hem zelf doen beseffen dat je boos mag zijn maar zelf bepaalt hoe je hier vervolgens mee om gaat. Daar waar andere ‘hulp’ als de psycholoog bleven hangen op dat punt waar het juist om ging; emoties! Slaagde jij erin om net even op een andere manier een ingang bij hem te vinden om hier toch mee aan de slag te kunnen en verder te komen! En dat in een relatief korte tijd.

Hij kwam altijd vrolijk en trots terug op wat hij gedaan en/of gemaakt had. Ook de schriftelijke terugkoppeling die wij na de afspraken van je hebben ontvangen waren heel prettig en gaf ons inzicht in het gedrag en de ontwikkelingen van onze zoon.

Hij geeft nu zelf beter aan hoe hij zich voelt (zowel bij positieve als negatieve emoties) en wat hij ‘emotioneel soms nodig heeft’.

Daar waar het vroeger vaak eindigde in boze buien, lees ‘ontploffingen’ herkent hij het nu eerder en kan het sneller omzetten als hij nog last heeft van boosheid of als hij ergens in blijft hangen. Nog belangrijker hij weet nu dat hij een keus heeft hoe hij er mee om gaat en dat die keus bepaalt hoe het verder verloopt.

Nogmaals bedankt!

Groeten van zeer tevreden en dankbare ouders van een negenjarige jongen

“Beste Simone,
Graag wil ik je bedanken voor je bijzonder persoonlijke en professionele begeleiding van onze zoon van 7 jaar oud. Door je geduld en je afwisselende methodieken kreeg jij vat op hem en wist je door te dringen waar wij het even niet meer wisten. Hij vertrouwde jou en je had echt goed contact met hem. Hij ging echt graag naar jou toe.

Je wist hem te motiveren en te helpen inzicht te krijgen in zijn gedrag en dat is op zijn minst erg knap te noemen…Onze zoon en wij hebben er baat bij gehad om inzicht te krijgen in ons gedrag en dat van hem. We willen je enorm bedanken voor alle tijd en geduld en adviezen die we van jou hebben mogen ontvangen. Tevens helpen de attributen die jij hem gaf om hem houvast te geven nog steeds…”

Groet en dank van een vader en moeder van een 7-jarige jongen

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK

Jouw Krachtige Kind

7 verrassende tips om van twijfel naar blijdschap te gaan