Krachtsessie

 

Angst om je kind te verliezen

De grootste angst van jou als ouder is om je kind te verliezen. De machteloosheid die je voelt is groot. Je hebt het gevoel dat je aan de zijlijn staat. Dat je afhankelijk bent van anderen en bent overgeleverd aan hun hulp. Alsof je er zelf helemaal geen invloed op hebt.

En dat, terwijl je er helemaal voor je kind wilt zijn. En je je kind al je liefde wilt geven. 

Dit gevoel van angst en machteloosheid gun je geen enkele ouder. Ook weet ik uit eigen ervaring hoe de angst en machteloosheid kan toeslaan als er in jouw gezin iemand is die het niet meer ziet zitten. Mijn man zat in een donkere tunnel waar hij niet meer uit kon komen.

Wat kun je doen als je angst reëel is ?

Contact is moeizaam

Je ziet je kind steeds verder afglijden: je kind heeft negatieve gedachten over zichzelf, is somber, neerslachtig. Je kind lijkt depressieve gevoelens en gedachten te hebben. Jouw kind ziet het niet meer zitten. En telkens wanneer je met je kind erover wilt praten, word je afgeweerd. Je kind staat contact met jou niet toe. Pijnlijk voor jullie allebei. De spanning in huis is om te snijden. Zo verdrietig, om moedeloos van te worden. Het haalt je uit je kracht en breekt je hart.

Uit de knoop

Je wilt je kind graag gelukkig zien. Dat je kind blij is met zichzelf, zich krachtig en zelfverzekerd voelt. Wanneer je kind grip op zichzelf heeft, krijgt hij de grip op het leven weer terug.

Je kind zit in de knoop met zichzelf. Help je kind de knoop te ontwarren zodat de grip terugkomt en je kind blij is met zichzelf.  

Dat is de reden dat ik je uitnodig direct een Krachtsessie in mijn agenda te boeken.

 

Jouw Krachtige Kind

Je kunt wat doen om je liefde te laten blijken aan je kind en er helemaal voor je kind te zijn door in actie te komen. Wanneer je hulp zoekt, neem je de regie. Het voelt goed om niet lijdzaam toe te blijven kijken, maar op zoek te gaan naar de juiste hulp. Zo zorg je ervoor dat je invloed krijgt op de situatie waarin je kind zit.

Je bent een doortastende ouder en bent op zoek naar hulp. Maar je loopt tegen lange wachtlijsten aan. Waar kun je heen met je kind op korte termijn?

Wat het jou brengt

Wanneer je met mij werkt, zul je merken dat:

  • we samen onderweg zijn vanuit verbinding en vertrouwen.
  • er direct plek is om je kind te helpen.
  • jij als ouder inzichten en handvatten krijgt.
  • er een systemische benadering wordt toegepast.
  • je kind zijn krachtige zelf ontdekt en ontwikkelt.

Voor je kind doe je alles. Je wilt hem ontzettend graag gelukkig zien. Het is je alles waard dat jouw kind blij is met zichzelf waardoor hij krachtig is.

Afspraak

Wil jij dat er iemand, als ervaringsdeskundige, naast jouw gezin staat, nu je kind dit eenzame gevecht voert? Ik sta jouw kind graag bij om weer grip op zichzelf en daarmee het leven te krijgen. Zodra jouw kind zijn eigen waarde ziet, ontstaat er acceptatie van zichzelf.

Ik nodig je uit voor de Krachtsessie. Voorafgaand aan deze sessie hebben we telefonische intake ter kennismaking. Tijdens de intake kijken we samen of we een klik hebben. Zodra jij besluit dat de Krachtsessie de juiste stap is, ontvang je een link en factuur. De Krachtsessie duurt 90 minuten en vindt bij voorkeur live plaats (via Zoom kan ook). Plan meteen een afspraak in mijn agenda.  

Vanuit compassie, begrip en respect ben ik er voor jouw kind. Als ervaringsdeskundige heb ik een groot inlevingsvermogen. Ik sta klaar met een luisterend oor zonder oordeel en een warm hart.

Schakel snel hulp in zodat we samen onderweg zijn vanuit verbinding en vertrouwen. Doe het meteen door op de volgende link te klikken: Reserveer de Krachtsessie.

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK

Jouw Krachtige Kind

7 verrassende tips om van twijfel naar blijdschap te gaan