Als je kind het niet meer ziet zitten

door | 0 Reacties

Als je kind het niet meer ziet zitten

Als je merkt dat je kind rondloopt met negatieve gedachten over zichzelf, soms zo erg dat het geen uitweg meer ziet en jij als ouder je machteloos voelt, omdat het je zelf niet lukt om je kind op positieve gedachten te brengen, wacht niet, maar klop aan bij Kindercoach Simone.

Hoe gaat Simone te werk?

Simone Evers is van origine muziektherapeut en een gediplomeerd kindercoach. Ze verkrijgt inzicht in de problematiek en de hulpvraag, niet alleen door te praten, maar door op een speelse manier creatief met de kinderen bezig te zijn. Door een spel te spelen, muziek te maken of te tekenen laat ze de kinderen erachter komen wat hun talenten zijn en waar hun kracht ligt.

Onzekerheid en negatieve gedachten

Simone: ‘Als tiener ben je soms onzeker en kun je weleens bang zijn dat je er niet helemaal “bij hoort”. Of heb je negatieve gedachten over jezelf en vind je het lastig om daarover te praten. Je kijkt zo kritisch naar jezelf waardoor je weinig zelfvertrouwen hebt en een laag zelfbeeld. Hierdoor kan je in een negatieve spiraal raken en alles alleen nog maar door een zwarte bril zien.

Het resultaat van Simone’s coaching

Mijn coaching is erop gericht dat deze tieners zich leren uiten, dat ze positievere gedachten en een positiever zelfbeeld ontwikkelen. Door onder andere te werken met verbeeldingskracht krijgen ze inzicht in wat er wel goed gaat en kunnen ze het leven meer door een optimistische bril leren zien. Het maakt ze weerbaarder en zelfverzekerder. Ik zie ze opbloeien: ze staan blijer en met meer zelfvertrouwen in het leven.’

Simone’s praktijk richt zich met name op kinderen tussen de 10 en 18 jaar. Je kunt bij haar terecht voor individuele coaching of in groepsverband (max 6 deelnemers).

Het artikel “Als je kind het niet meer ziet zitten” is gepubliceerd in de Paasspecial van West Betuwe Totaal. Hierbij de link naar de Paasspecial. Het artikel staat op pagina 19.

Kindercoach Simone

Elzenbos 19, 4191 MR Geldermalsen

T: 06-20851696

E: simone@jouwkrachtigekind.nl

I:  www.jouwkrachtigekind.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *