Durf jij te ontdekken wat jouw Kwezel tegen je zegt?

door | 0 Reacties

Je leven als een reis

Je bent onderweg op je levensreis en onderweg kom je van alles tegen. Als de zee kalm is, dobbert je bootje rustig op het water. Maar soms zijn er hevige stormen, zijn er uitdagingen in je leven, waardoor je soms stuurloos raakt. Maar blijf in jezelf geloven, laat je niets wijsmaken door je Kwezel. Laat je Kwezel niet aan het roer staan. Hij laat je soms geloven dat je iets niet kan waardoor je veilig in je comfortzone blijft zitten. Maar uitdagingen horen bij het leven en stretchen je comfortzone. Hoe ga jij om met de uitdagingen in jouw leven? Durf jij te ontdekken wat jouw Kwezel tegen je zegt?

 

Je Kwezel???

Weet jij wie jouw Kwezel is? Ken je dat stemmetje dat soms tegen je zegt: “Het lukt je toch niet.” “Begin er maar niet aan, want het gaat toch fout.” Dat stemmetje, dat eigenlijk je innerlijke criticus is, heet dus je Kwezel. Weet je wat jouw Kwezel tegen je zegt? Weet je wanneer de Kwezel tegen je praat? Soms heb je negatieve gedachten en voel je je somber, maar ben je dat zelf of is dat het werk van je Kwezel? Durf jij te ontdekken wat jouw Kwezel tegen je zegt?

 

Wie staat er aan jouw roer?

Kom ontdekken wie er aan jouw roer staat! En weet dat jouw Kwezel meestal gewoon goede bedoelingen heeft. En het is oké dat jouw Kwezel er is. Sta jouw Kwezel toe in je leven, maar zorg dat je zelf aan het roer blijft staan. Dus als je weet wanneer jouw Kwezel weer tot je spreekt, kun je er beter mee omgaan.

 

Hoop, licht & vertrouwen

Iedereen heeft een Kwezel. Je bent dus niet de enige. Dus ga mee op reis en ontdek wat jouw Kwezel tegen je zegt. En je krijgt handvatten hoe je met je Kwezel kunt omgaan. Durf jij op reis te gaan en te ontdekken wat jouw Kwezel tegen je zegt? Samen met anderen ga jij op reis en ontdek je ook dat je niet alleen bent. Ontdek samen het licht zodat je weer met vertrouwen je levensreis kunt vervolgen. Geef je op voor de workshop Ontdek Je Kwezel.

Binnenkort meer info, dus houd de website in de gaten: www.jouwkrachtigekind.nl

 

Alvast 1 tip

Wil jij ook ontdekken wat jouw Kwezel tegen je zegt? Lees vast het boek Een Kwezel Aan Boord van Greetje Welten. Dit boek neemt je mee op reis en geeft een heleboel inzichten rondom jouw Kwezel. Het boek is bij mij in de praktijk op te halen voor €24,99. Of stuur een mailtje naar simone@jouwkrachtigekind.nl. De verzendkosten zijn voor jou.

 

Warme groet,

 

Simone

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *