Hoe is het voor jou als je meer richting aan je leven geeft?

door | 0 Reacties

Gisteren was het 21 december. De kortste dag van het jaar: de kortste tijd tussen zonsopkomst en zonsondergang. In deze donkere tijd is het fijn om je terug te trekken en te reflecteren op het afgelopen jaar. Wat wil je achter je laten? Zijn er zaken die redelijk gaan, maar die je nog zou willen verbeteren? En waar voelde je je goed bij en wil je graag voortzetten? Hoe is het voor jou als je meer richting aan je leven geeft?

Neem tijd voor zelfreflectie; het brengt je verder

Door stil te staan bij het afgelopen jaar zie je dat er veel gebeurd is. Als je er middenin zit, zie je dat niet altijd. Daarom is het goed om afstand te nemen in plaats van altijd maar door te hollen. Misschien is zelfreflectie wel confronterend voor je en ga je het liever uit de weg. Maar stilstaan bij hoe je je voelt of gevoeld hebt, geeft inzicht. Door jezelf beter te begrijpen, kun je jezelf beter sturen.

Mijn reis van 2022

Er is veel gebeurd afgelopen jaar. Er was veel in beweging en veel tegelijk. Soms was ik overprikkeld. Een enkele keer kwam dit doordat  ik zelf te veel hooi op de vork nam. Ik kon dit goed reguleren door een planning te maken. Overzicht gaf rust. Hier had ik zelf invloed op. Ook waren er momenten van overprikkeling waarop het leek dat ik geen invloed had. Toch bleek dat regelmatig niet te kloppen. Deze momenten vroegen juist om stil te staan bij wat ik voelde. Het bracht me dichter bij mezelf, bij waar ik blij van werd.

Voelen brengt je bij jezelf

Een jaar van voelen waar ik blij van werd. En ruimte nemen om te ontdekken en te ontwikkelen. Uit nieuwsgierigheid veel trainingen gevolgd waaronder de MatriXmethode, de methodiek van de GevoelsVerkenner en de Disc-& Drijfverenanalyse. Stuk voor stuk mooie methodes om in te zetten bij mijn coaching. Afgelopen jaar heeft me nog meer zelfbewustzijn, zelfcompassie en zelfvertrouwen gebracht.

Ga op reis met meer richting

Wanneer je stilstaat bij hoe je het afgelopen jaar ervaren hebt, kun je aangeven wat fijn en leuk was en wat niet. Door daar inzicht in te hebben, kun je beter sturing geven aan je leven. Hoe zou je willen dat 2023 er voor jou uitziet? Waar wil jij de focus op leggen? Welke richting wil jij op? Hoe kijk jij naar je opvoeding? Zijn hierin dingen die je anders zou willen aanpakken? Hoe is het voor jou als je meer richting aan je leven geeft?

Tijdelijk aanbod

Samen met jou als ouder ga ik graag aan de slag zodat jij je leven meer richting kan geven. Hoe gaan we dat doen? Met behulp van het spel Kompasvinder. Dit rakende en verhelderende spel helpt je richting te geven aan jouw persoonlijke reis.

Reserveer meteen een plek voor de workshop Geef Jouw Leven Meer Richting: https://WorkshopGeefJouwLevenMeerRichting11-1-23.eventbrite.nl Ik geef deze workshop in totaal 4 keer op 11, 18 en 25 januari en op 1 februari.

Ik wens je mooie dagen samen met degenen die je lief zijn. Voor 2023 wens ik je licht, liefde en kracht.

Warme groet,
Simone

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *