Ik wil me goed voelen!

door | 0 Reacties

Je zit in een vicieuze cirkel waar je maar niet uit lijkt te komen. Je zit niet lekker in je vel. Daarbij helpen die voortdurende negatieve gedachten je ook niet. Je wil graag invloed hebben op dit proces, maar het voelt alsof je geen invloed hebt. Maar die heb je wel. Zet de eerste stap door JA tegen jezelf te zeggen. Ik wil me goed voelen!

Zeg JA tegen jezelf 

Dit kleine woordje bestaat maar uit 2 letters. Voel de kracht van deze twee letters. Door JA te zeggen tegen jezelf, besluit je voor jezelf te kiezen. Besluit om de vicieuze cirkel te doorbreken. Jij besluit dat je het anders wil. Je besluit dat je je goed wil voelen. Dit is een krachtig besluit dat je alleen zelf kan nemen. Zeg elke dag tegen jezelf: “Ik wil me goed voelen.”

Wat is je volgende stapje?

Nu je hebt besloten voor jezelf te kiezen en je goed te voelen, zet je een volgende kleine stap. Weet je niet goed waar te beginnen? Een volgend stapje kan zijn om er met iemand over te praten. Dit kan een vriend of vriendin zijn. Of een arts of coach. Hulp accepteren is juist heel krachtig. Jij wil je goed voelen en hoeft dat niet alleen te doen. Aanvaard hulp zodat je het samen kan doen. Samen op weg zodat jij je goed voelt.

Nog een stapje?

Acceptatie. Accepteer dat het tijd kost. Blijf kleine stappen zetten. Blijf in actie komen door met de eerste te beginnen: ik wil me goed voelen. Accepteer hulp: je hoeft het niet alleen te doen. Sta toe dat anderen je helpen. Je bent het waard. En accepteer jezelf. Dit kan je bereiken door compassie voor jezelf te hebben. Wees aardig voor jezelf. Vergelijk je niet met anderen. Dit is jouw proces in jouw eigen tempo. Die tijd is nodig om je goed te voelen.

Kan jouw tiener hulp gebruiken?

Tijdens de training Word Je Krachtige Zelf gaan we samen stapsgewijs aan de slag zodat jouw tiener zich weer goed en krachtig voelt.

Aanstaande maandag start de volgende training. Reserveer direct een plekje voor jouw tiener. Klik hier voor meer informatie: https://bit.ly/TrainingWordJeKrachtigeZelf-8mei2023 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *