Ik ben er voor jouw kind

door | 0 Reacties

Voelen

Ik voel wat er te voelen valt

En ga er dwars doorheen.

Er rolt een traan over mijn wang

Het is oké.

 

Twintig jaar geleden blies jij je laatste adem uit

Ik had je lief zoals je was.

Je was goed zoals je was

Een mooi mens.

 

Zie een crisis als een kans

Neem de regie.

Maak die keuze

Om voor verandering te gaan.

 

Je staat er niet alleen voor

Er gaat iemand met je mee.

Zie wie je werkelijk bent

Je bent goed zoals je bent.

 

Zie jezelf

Schat jezelf op waarde.

Accepteer wie je bent

Leer van jezelf te houden.

 

Ik voel wat er te voelen valt

En ga er dwars doorheen.

Ik ben trots op hoe ik nu in het leven sta

En dat gun ik iedereen.

 

Simone Evers – Jouw Krachtige Kind 💜 

Vandaag

Vandaag is het twintig jaar geleden dat mijn man overleed door zelfdoding. Een dag van herdenken. In liefdevolle herinnering. Ook een dag van nieuw leven: de geboorte van mijn vernieuwde website. Met de ervaringen die ik heb en die voor altijd in mijn rugzak blijven, wil ik er zijn voor kinderen die het niet meer zien zitten. Ook wil ik er voor hun ouders zijn.

Praat erover, wees er voor elkaar, doe aardig, luister zonder oordeel en zoek hulp.

Ik ben Simone Evers van praktijk Jouw Krachtige Kind. Ik ben een toegewijde gezinscoach en help gezinnen waarin het kind het niet meer ziet zitten.

Ben jij een ouder met een kind met donkere gedachten? Ik ben er voor jou en jouw kind. Ken jij een ouder met een kind met donkere gedachten en lees je dit bericht? Laat deze ouders weten dat ik er voor hen en hun kind ben. 

Neem contact met mij op via telefoonnummer 06 208 51 696 of mail naar simone@jouwkrachtigekind.nl. Neem gerust een kijkje op mijn vernieuwde website: www.jouwkrachtigekind.nl.

Ken jij iemand met donkere gedachten?

Warme groet,

Simone

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *