Op reis en onderweg zijn

door | 0 Reacties

Op reis en onderweg zijn

Ik ben op reis. Ik ben al een tijdje onderweg en ontvang heldere inzichten. Ook doe ik ontdekkingen. Bijvoorbeeld dat toelaten voor mij beter werkt dan loslaten. In loslaten zit voor mij afkeuring. Wanneer ik mijn perfectionisme zou moeten loslaten, zit daar een oordeel in. Dat perfectionisme niet goed zou zijn. Alles waar te voor staat, zou niet goed zijn. Te veel of te weinig. Balans is het toverwoord. 

Toelaten staat voor mij gelijk aan acceptatie. Acceptatie betekent voor mij zacht zijn voor jezelf, met compassie naar jezelf kijken. Wanneer ik mijn imperfectie toelaat, heb ik daar geen oordeel over. Ik ben mens en mensen maken fouten. Ik was altijd heel streng voor mezelf. En dat terwijl ik voor anderen wel heel mild en begripvol ben. Nu ik voor mezelf zacht ben, kan ik dat ook echt voorleven. Practice what you preace.

Om te kunnen accepteren, zul je er doorheen gaan en voelen wat er te voelen valt.

Ga er in mee in plaats van er tegenin te gaan. Het is een keuze en geeft je het gevoel van vrijheid.

Momenteel verwerk ik mijn inzichten en ontdekkingen in mijn training Word Je Krachtige Zelf. Deze training start weer op 26 september voor jouw tiener. 

Wat levert het jouw tiener op?

  • Meer zelfbewustzijn
  • Meer zelfkennis
  • Meer zelfregie
  • Meer zelfexpressie
  • Meer zelfcompassie
  • Meer zelfwaardering 
  • Meer zelfacceptatie

Hierdoor zal jouw tiener meer ontspanning ervaren, blij zijn met wie het is en in zijn/haar kracht staan.

Geef jouw tiener vandaag nog op: 

https://bit.ly/TrainingWordJeKrachtigeZelf

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *